Zelenjadarske urice, 16. januar 2024

Zelenjadarske urice, 16. januar 2024

Tretji torek januarja 2024 smo organizirali 14. posvet Zelenjadarske urice. Osrednja tema predavanj sta bila paradižnik in paprika. Posveta, ki ...
Več
Prikaz poskusov z zelenjadnicami na Kmetijsko gozdarskem zavodu Murska Sobota, 12. julij 2023

Prikaz poskusov z zelenjadnicami na Kmetijsko gozdarskem zavodu Murska Sobota, 12. julij 2023

V toplem julijskem dnevu smo sodelavke Kmetijsko gozdarskega zavoda Murska Sobota in Kmetijskega inštituta Slovenije predstavile poskuse, ki jih pri ...
Več
Prikaz poskusov na Biotehniški fakulteti UL, 17. maj 2023

Prikaz poskusov na Biotehniški fakulteti UL, 17. maj 2023

V sredini maja smo si, v kar velikem številu kljub deževnem vremenu (ali pa prav zato), na poskusnem polju Biotehniške ...
Več
Prikaz poskusov z zelenjadnicami na Kmetijskem inštitutu Slovenije, 01. september 2022

Prikaz poskusov z zelenjadnicami na Kmetijskem inštitutu Slovenije, 01. september 2022

Na prvi šolski dan smo na Kmetijskem inštitutu Slovenije predstavili poskuse, ki jih pri zelenjadnicah v okviru Javne službe v ...
Več
Prikaz poskusov z zelenjadnicami na KGZS-Zavod Murska Sobota, 03. avgust 2022

Prikaz poskusov z zelenjadnicami na KGZS-Zavod Murska Sobota, 03. avgust 2022

V prvih dneh avgusta smo na sedežu KGZS-Zavod Murska Sobota pripravili ogled in predstavitev poskusov, ki v letošnjem letu v ...
Več
Prikaz programa žlahtnjenja in zbirk genskih virov stročnic na Kmetijskem inštitutu Slovenije, 07. julij 2022

Prikaz programa žlahtnjenja in zbirk genskih virov stročnic na Kmetijskem inštitutu Slovenije, 07. julij 2022

Na Infrastrukturnem centru Jablje Kmetijskega inštituta Slovenije je 7. julija 2022 potekala predstavitev programa žlahtnjenja fižola in mednarodnih zbirk genskih ...
Več
12. Zelenjadarske urice, 18. januar 2022

12. Zelenjadarske urice, 18. januar 2022

Tretji torek januarja 2022 smo organizirali že 12. posvet Zelenjadarske urice. Osrednja tema predavanj so bile solatnice. Tudi tokrat je ...
Več
E-priročnik za učitelje o zelenjavi in sadju »Slastno, hrustljavo, zdravo«

E-priročnik za učitelje o zelenjavi in sadju »Slastno, hrustljavo, zdravo«

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje pripravilo e-priročnik o zelenjavi in ...
Več
Obvestila 2023

Zaščiteno: Obvestila 2023

Ta vsebina je zaščitena z geslom. Za ogled spodaj vpišite svoje geslo: Geslo: ...
Več